Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa

På resa
genom Sommarsverige
landskapet glimtar förbi
det gröna böljar

Ännu ett natur epos
går inte att komma förbi
prakten, ljuset
berör
öppnar sinnen

Tankarna forsar fram
likt glimarna av landskapet
minnesbilder av tid som flytt
dyker upp i ögonvrån

Varandet
får en speciell betydelse
vid föflyttning
mellan platser

Minnen
tränger fram
och blir påtagliga

Mer berörande
än störande

Finns där

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-06 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP