Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär-lek


Jag vill åldras med dig, jag vill vara din bästa vän

för all evighet

.

men jag vet inte om jag kan avge ett löfte...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-06 16:42



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Rakt och vackert. =)
2010-06-07

  Aftonvännen
en dikt med budskap som känns

ärligt, känsligt och sant
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP