Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

Suttit vid datorn
filat på orden
en text har växt fram
sammanhang
analys
resultat
lång tids möda
svett
har lett fram
till något begripligt
en process
går mot sitt slut

Samma möda
att verka fram orden
att förmedla något
oavsett textsammanhang
leder fram till samma känsla
äntligen har jag gjort det.....

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-06 23:36



Bookmark and Share


  Anna*
Oerhört skönt när ett stort arbete håller på att avslutas och ännu skönare när det är inlämnat och klart. Ur händerna och när möjligheten till att fila inte längre finns kvar. Känner igen mig i texten!
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP