Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i natten

Min vän, min så kallade fot, liknar faktiskt en råtta
Förstår inte varför och kan därför inte säga "därför"
Dock har jag en teori om hur det kom sig, att det blev som det blev
En illusion, blott en illusion
En vision, en vandrande vision

Ett slott av drömmar, en diskret, men orakad man i hatt
Stryker längs gränderna, denna sena natt

En omedveten och onykter man, rik och dagen till ära klädd i vitt
Skålandes och skrattandes, på sin balkong

Omedveten då han dukade
Omedveten då de andra hukade
Omedveten, då han åt sitt kött
Omedveten då det vita blev rött.

Förgäves fött

Detta kan ha varit anledningen till att jag nu beskådar min fot och ges anledning att tro, att min fot är en råtta.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Rasmus Ström
Läst 231 gånger
Publicerad 2010-06-07 13:39



Bookmark and Share


  Bozica C
Har läst lite av dina texter, din stil påminner om min egen vid vissa tillfällen i texterna!

"Omedveten då han dukade
Omedveten då de andra hukade
Omedveten, då han åt sitt kött
Omedveten då det vita blev rött."


Gillade den här, ett dolt budskap, nice !
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström