Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamnad av dig!

Omfamnad av en välbekant doft

Minnet berör mig, själens stoft


Sucktar, längtar efter mer

Nektar och honung av dig jag smakar

Behöver dig min blomma
som ett litet bi trängtar efter sin honung

Älskar att bli omfamnad av dig...




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 409 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-06-07 13:57



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Underskönt
2010-06-11

  hurt and broken
Så fint att läsa!
2010-06-09

  Sturesdotter
Du kan du ....så fin och spröd dikt.
Varma tankar till just dig!
2010-06-09

  Karin Rosberg
Gud så vacker!!!
2010-06-08

  kärleks ängel
innerligt vacker!
2010-06-07

  Junitvillingen
Sååå ljuva längtansrader...du skaldar underbart Lars!!
2010-06-07

  anits VIP
Så ljuvligt och berörande vackert
2010-06-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert. =)
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin