Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillflyktsort

Jag äger ingen

.

vetskap...




Du seglar själv




och

när rosa strimmor når mig
jag åter går till sömns ensam




sätter min tro
till palmens topp






Vandrar längs stranden



och

dagarna går...




















Fri vers av Seasons VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-07 14:15



Bookmark and Share


  Aisha VIP
tycker mycket om...

tilltalas av hur du har fått fram människans ensamhet....
men man kan också se det som oberoende....

gillar!
2010-06-07

  Vildkärlek
Fint och ensamt ..hoppas du finner någon att hoppas på =)
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP