Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kniven mot strupen

Efter ett års
hjärtehopp
kommer smärtan
som man trodde inte fanns

Som en blodpropp
är hjärtat
redo att hostas upp
helt utan chans
för att sedan sköljas ned
trasigt

Med kniven mot strupen
och andan i halsen
står jag försupen
redo att krossa,
redo att förstöra
det som har förstört mi




Fri vers av Bloodrunscol
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-07 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bloodrunscol
Bloodrunscol