Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vaggar mitt hjärta till ro

Jag låter morgondagen vila i dina händer
precis som mitt hjärta
Du vaggar mitt hjärta till ro
och låter mig vakna till vackra dagar
av underbara minnen

Alla dessa gånger jag har mått dåligt
Alla dessa dagar som har gått igenom med bara regn

Jag vill alltid vila mitt hjärta i dina händer


Du är mitt liv
Du är mitt hopp
Du är mitt sista andetag
Du är blott endast en dröm




Fri vers av Bloodrunscol
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-03 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bloodrunscol
Bloodrunscol