Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

isrprinsessan som dansar i ett fruset liv

Så nära, men ändå inte här

Känslor utan att ens vara kär



Som en tagg i själen som längtar ut

Ett helt hjärta men bara ett halvhjärtat beslut



Jag kan le utan att ens förstå

Som ett regn i en himmel helt novembergrå



Älskling, det gör väldigt ont att veta

Det lider mot vårt slut

Lika bra att ta våran tysta

sista minut

Ett enda steg och vårt liv blir

Djupfryst



Jag blir isprinsessan som dansar mitt i ett fruset liv

Och sitter fast i vinterisen

Förevigt




Fri vers av Bloodrunscol
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-18 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bloodrunscol
Bloodrunscol