Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En i myllret

 

Larven dyrkar sol,

vecklar blad,

frossar grönt,

spinner tråd

och rullar sovsäck.

 

Vaknar förvandlad,

en smula vimsig

men ändå redo

att kravla upp

till en dag

och flyga

sitt liv.

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-08 10:24



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
En i myllret; det var en bra titel, till en bra text.
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke