Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undvika


Jag tar bussen
till
andra sidan


trottoaren...


.


Vet du att
jag har upptäckt
lummiga skogar
inuti innerstaden


och
palmer, vågor
rosa solnedgångar...


.


Så varje gång
bussen kommer


ler jag trots allt



och vänder mig om
till tomma intet...


.















Fri vers av Seasons VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-08 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP