Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det smärtsamma valet att lämna en älskad...


Idag.

idag fyller livet mitt själ med vemod
mina ögon med tårar
mitt hjärta med cement
och mina steg seglas i bojor

hör du hjärtat slå?
Om du håller andan
det saktar in, skyndar långsamt
det har ingen brådska dit det ska

Idag fyller livet min tunnel med mörker
det var trots allt tåget
som utgjorde ljuset
men älskling, vi står kvar på perrongen

Ser du horisonten?
Dit vi skulle
till världens alla stränder.
Möta världen och möta varandra.

Idag fyller livet mitt bröst med stenar
bestulen på din luft
förblindad går jag vidare
med mina steg seglade i bojor

Och du, du går åt ett annat håll.




Fri vers (Fri form) av Bluescreen
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-08 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bluescreen