Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambivalens

Jag vill inte vara yr av ambivalens,
av kval och tvivel,
av samvete och magont.
Av andras sorgsna ögon
som pendlar mellan hopp och förtvivlan.
Jag vill vara yr av sommarluft.
Av rött vin i plastglas på en balkong i en oas.
Jag vill vara bångstyrig av kärlek,
och av känslan att
det här är rätt.
Men jag sitter här,
och är yr av ambivalens,
för jag vet inte vem jag vill ha på min balkong.




Fri vers av Bluescreen
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-05 18:34



Bookmark and Share


  sellout
ambivalens är typ mitt favoritord.
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Bluescreen