Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom, kom!

Kom, sätt dej här!
Jag vill dingla med mina ben
över branten vi byggt.
Kika ner i den hisnande ruinen
av galenskap.
På botten ligger allt vi borde,
allt som är rätt.
Här uppe sitter vi,
i våra fel.
Så jag tittar på dej,
och dinglar lite fortare med mina ben.




Fri vers av Bluescreen
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-05 18:33



Bookmark and Share


  Anna*
Fyndig! Ja! Gillar!
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Bluescreen