Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en pisksnärt

- Va, har du blivit påkörd? Hur gick det med bilen?
Frågorna sticker svärdet djupare i min värkande nacke.

- Har du ringt polisen? Har du tagit uppgifter om den andre?
Vill att han kommer och tar hand om allt. Tröstar mig.

- Hur stora är skadorna på bilen? Har du bilnumret?
Skråmorna är bara en smekning. Frågorna förstärker smärtan.

- Du kan väl köra hem. Eller är bilen för ramponerad?
Kan? Visst. Kan allt som han vill att jag ska kunna.

- Va fan, gråter du? Det är väl inte så farligt med bilen.
Vill att han ska förstå att det gör ont och att han ska komma.

- Ta dig samman nu och kom hem så får jag kolla skadan.
Skadan på bilen? Skadan i nacken? Eller skadan i själen?

Bara en pisksnärt.




Fri vers av Annamina
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-08 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annamina