Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett minne som kom när ett glas föll i golvet


GLASEN

jag minns glasen som vi fick
som bröllopsgåva

Jag minns hur alla sa att det
var bra glas, dom bästa som
fanns

Glas som inte kunde gå sönder

Glas som tålde vad som helst
tappade i golvet, och om skulle
hålla

Så var det en dag, du skulle
bevisa hur bra dom var

En kanna saft bars ut, dom bra
och fina glasen var med

Det hade varit en varm dag

Alla som var med den dagen
i hö bärgningens tiden, var
törstiga

Vi drack saft ur glasen, ställde
tillbaka dom på brickan

Då fick du din snilleblixt, satte
alla glasen i varandra, petade
till på det understa

Resultatet blev, alla föll till marken
och av dom bra och fina glasen
blev det bara smulor

Det lät som explosion, när dom
föll till marken, just på den platsen
kunde ingen gå barfota den sommaren

Det var ett evigt sopande, för att
få upp allt glas, det var svårt, mycket
svårt

Du reagerade som vanligt,med ditt
nervösa skratt,när det inte blev som
du ville, tänkte och trodde





anits 8 juni 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-09 00:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En glimt om hur saker kan gå..och hur vi alla reagerar olika..mycket bra skrivet..
2010-06-09

  Eva Helene VIP
Vilket dumt påhitt som fick tråkiga följder. Barn brukar ju testa - men en vuxen person får väl försöka låta bli . . .
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP