Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olika slags ord

Vackra ord,spännande ord,skrämmande ord,lekande ord.




Övriga genrer av dulores
Läst 211 gånger
Publicerad 2005-11-14 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dulores
dulores