Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan två silkespapper

Om att inte alls vara välkommen
och sammtidigt bli tagen i den
andres hand.

Skrynklat silkespapper,
mjukbarheten
gjorde oss bara mer
sårbara

i denna strama iskalla värld.

Och vi krossade isen för att falla rätt genom den.

Vi slog oss tills stjärnorna
föll ner och allt blev svart.

Sen blev det mörkt.

Och vi somnade.

Mellan två

silkespapper ...




Fri vers av dulores
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-14 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dulores
dulores