Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattbarn

jag e ett nattbarn.
Kryper bara fram då det blir mörkt.
Trivs bäst i bortglömda vrår,där ingen tittar efter.
Där ingen orkar se.
Där ingen sätter sin fot.




Fri vers av dulores
Läst 492 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-27 14:03



Bookmark and Share


    Regina E
Melankolisk, mystisk och fint formulerad, tycker jag den här dikten är.
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

dulores
dulores