Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga leva!

du sörjer det som var fast ingenting finns kvar
hur ska man kunna nå igenom din värld av ensamhet?
du är fjättrad av bojor du vävt i bitterhet
ditt öde kan formas igen och bojorna kan brytas
bara du släpper taget och börjar våga leva igen




Fri vers av dulores
Läst 449 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-20 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dulores
dulores