Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Cittra, igen, hälsade mig i morse med buff och kel!


Min rädda kisse

Min rädda kisse
som förr flydde mina steg
hälsade med kel




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-09 19:26



Bookmark and Share


    Anthony H
hehe ingen bild på kissen? :)
Bra skrivet
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten