Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21:54:00

Nu börjar det

Tjugoett femtiotvå trettio

Ingenting annat är

Tjugoett femtiotvå femtio

Det är så här
allting kommer vara

Tjugoett femtiotre tio

Det bara är så

Tjugoett femtiotre tjugo

Detta är att vara
och detta kommer alltid
bli att vara

Tjugoett femtiotre femtio

Detta är slutet

Tjugoett femtiofyra noll




Fri vers av Erik W
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-09 21:54



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Fyndigt av dej !
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Erik W
Erik W