Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå liten fågel



den blå lilla fågeln
vingarna upptäckte
lyfte

den lilla blå fågeln susade upp mot molnen
i fantastisk fart
kände värmen, passionen
i det som andas kärlek


fylldes av sötman
ville omfamna solen

åh, du lilla blå fågel
visste du inte



den lilla blå fågeln
för nära solen den flög
brände vingarna sina
och föll hårt
föll hårt
så hårt




håller nu varsamt sina tårar om sitt bröst
med sönderbrända fjädrar
smeker sakta sin gråt,


det enda som finns kvar ju





Fri vers av annabelle
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-09 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle