Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trender

Trender
komma och gå
men strukturerna bestå

Nya kunskaper levereras
och säljs in
som lösningen
men
strukturerna består

Kom att tänka på frasen "allt går att
sälja med mördande reklam"
och så tycks vara fallet än idag

Bara det är tjusigt förpackat
och vi ändrar orden
så ser det nytt och fräscht ut

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-09 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP