Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en Heinestrof...fyrradig strof med blandad rytm...rim i andra och fjärde raden...




Fyllda av fuktens liv...

 

Nu vaknar naturens under

värmda av solens gass

men läpparna dina glöder

fångad av annans klass

 

Se grönskans nyanser glädjer

sinnets känsla för färg

när ögonen dina njuter

kärlek med tyngre märg

 

Av regnet öppnar sig knoppar

fyllda av fuktens liv

men tårarnas sälta bränner

kindens rundning hos Siv

 

(c) tk.




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 500 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-10 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra