Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Warzone

warzone
kakelgolv och marken i gungning
imma på pappersögon och pupillen
anar liv i skrik bakom tapeterna
och räddning blir glödhet
aska
ryggrad

its fucking over now
its over for you
over now

klaustrofobi
paniken tar andetagen och jag blir vi
golvet mjuknar och ni slår mig sönder
monster människor räknar till 3 och ljuset gör mig blind
trasiga ben
blod
hav

i'll rip you apart
while you're still breathing

röst
stormen sipprar upp under dörren
taket skrattar och kroppen sviker
röda tankar på golvet och huvudet
ändrar psykisk stabilitet
faller
faller lite till

och där står alla
frågande
- du verkar inte så pratglad, vill du ha en lite saft?
köpte någon ny sort förut




Fri vers av Ebananernagula
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-10 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebananernagula
Ebananernagula