Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu väntar många på att få njuta av sommaren


SOMMARLOV

Alla dofter av syren och jasmin
alla blommors vackra färger

Den gula smörblomman,
midsommarblommans
blålila färg

Kärrblomster med sin rosa ton
ja alla sommarens blommar, som
ger liv åt ängar och gärden

Den skira grönskan, som nu har
blivit djupare, mörkare, grönare

Fåglarnas kamp efter mat, nu när
man i deras bon, kan ana att där
finns ungar att ta hand om

Barnens glada skratt, lek, spring
i benen, allt detta tyder på att
sommaren är här, och sommarlovet
snart tar sin början





anits 10 juni 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-10 12:42



Bookmark and Share


  Maria T
Så vackert med många gula
smörblommor i en grön
gräsmatta
2010-06-11

  Lars Hedlin
Härligt! :)
2010-06-11

  ULJO
Härlig beskrivning av en härlig företeelse.
2010-06-11

    sajo
Mitt sommarlov det är så man så gärna skulle vilja ha din text tonsatt.

Det är så härligt det du beskriver. Massor av applåder.
2010-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Mycket vackert.
2010-06-10

  Eva Helene VIP
Så väl du beskriver en dag som denna! Härlig text!
2010-06-10

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härligt beskrivet. =)
2010-06-10

  aol
j snart så härligt för barnn, jag gläds med dig och alla,
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP