Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gränsen till sommar

Idag
njöt jag av livet
vandrade i det vackra
planlöst
bara fanns
kände dofterna
såg ljuset
glittret
i vattnet
värmen som omfamnade
hörde fågelsången som inte ville ta slut
vandringen som bara ville fortsätta
i evighet
och i bakgrunden långt borta
hördes staden

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-10 23:46



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter underbart...fint..
2010-08-10

  thyra
Skön sommaraning i texten. Fint!
2010-06-12
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP