Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönaste konstverket

Så var drömmen inom räckhåll
men några ord
fel sagda
så for drömmen bort.
Det är inte för mig
att få drömma
om det som fantasin väcker.

Att jag får se
det som är det underbaraste
som tänkas kan
i världens hela sfär.
Jag får bara ana
det som för andra
är en verklighet.

Det skönaste konstverk skapat
är gömt
i andras ljuvliga drömmar
besannade.
Jag är utanför
får bara skymta
det som mina drömmar föder.

Visst kan mycket gå förlorat
när drömmarna blir verklighet.
Men hon som är och finns
är alltid i mina drömmar,
alltid i min verklighet.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-11 12:49



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Orden griper tag. Finns en sorg, en uppdämd längtan i texten. Du lyckas sannerligen beröra mitt inre med denna vemodiga dikt.
2010-11-12

  anits VIP
vackra berörande rader
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP