Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VACKRA

den skönhet som refererar är blott dumhet
när bilden trots träffar linsen
där tystnaden blir till fantasi i en värld av ytligheter

rosens skönhet är blott en tagg ifrån att skada
och min kvävande andning är ett ljusår bort
din bild så vacker
din blick så ren
din doft så självklar

i gemenskapen är vi döda
där bruket av tegelstenarna är avrunnet
innehållet är statiskt och ditt leende är brytbart

det vackra
är min målning
så skönt att se konturerna av

det vackra
är min fantasi
så ljuvligt att förnimma

men skönheten är konstlad då dem stannar på ytan
och livets härligheter dör ut bakom en diktad värld




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 328 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-06-12 23:07



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så fint skaldat. =)
2010-06-14

  Nina Nightwish
Fint, behövs inte sägas mer..
2010-06-13

  Suzy med punkterna
Bortom ytan så bränner den här texten hårt och fast...fantastiskt
2010-06-13

  Emme VIP
Behöver jag skriva att jag bokmärker denna
vackra text? Jättefin... Verkligen jättefin =)
2010-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé