Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döda mig!

dina konturerer lyser genom bomullen
där dina bröst fyller mig med lust
din hud rusar igenom mina vener
och jag vill slita av dina tunna tyger

du är förbjuden
din själ är redan vigd
och jag dör bredvid

de läppar jag kan sälja mig för
de händer som jag drömmer min smekning med
ett allt i en smula av vällust och
så gränslöst över ån

döda mig! jag äger en åtrå som bryter min kropp
förlora mig ned för ravinen
begrav mig under massorna
ge mig renheten tillbaka

ditt leende för mig tillbaka

där min blick lever med din doft
och jag förintas av omöjligheten

döda mig!
gör min tortyr bruten
och mitt hjärta hel igen!




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 609 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-13 09:24



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Att känna lust som är förbjuden är nog som tortyr.. Bra beskrivning med mycket känsla
2010-06-13

  Emme VIP
Åh vilken text. Gillar slutet jättemycket. Vill som vanligt läsa mer, mycket mer...
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé