Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka (pärlor)...

 

sommarnattens värme ger

närhetens glädje

och pärlor blänker

nära, på kärleksvarm hud

och våra léenden möts 

 

(c) tk.

 

 




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-13 01:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om den här texten ... Fint skrivet!


Hälsn. Ann
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra