Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hattarnas trädgårdsfest

dom reste
hela vägen från den
stora staden, och deras
var hattarna åter
resan tog dem många
och långa timmar,och
jag förundrades
över detta märkliga

till min trädgård
nya vänner ,de bästa
poeter jag känner
reste ända hit till


hattarnas trädgrådsfest
satt vi och skrattade
oss lyckliga under tältduken
i den tilltagande kylan
och blåsten från havet

västanvinden som är
lyckans bästa vind

för denna kväll då
alla våra sorger
lämnade oss ifred

och en fjäril




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-13 15:15



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
tack och åter tack. för denna underbara dikt! och att få träffa dig och din bok. allt vart bara bäst!
2010-06-13

  Catharina Edin VIP
Tack kära Ingela för underbara skratt och nya minnen.
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP