Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var kyss var ny

du kom i varm vind

landade i mitt hjärta

dina blå ögons landskap

smekte själens inre stränder

 

men vad brydde sig de varma vindarna

om kärlekens förbud av längtan

efter dig en kväll i blommande tid

bland doftande jasminer och sommarvarmt hav

 

vänskap som kärlek

efter första ögonkastet

spårade varma känslor

dagarna blev inte den andre lik

mot alla nya nätter

tickade den vackra tiden på nytt

 

var kyss är ny

nya var alla blickar av dig

vackra för varann

närmade sig varsamt

kanske med tårar,kanske med ett leende

 

lyssna tillsammans på havets snäckor

glädjande var det att skriva kärlek

att förevigas över blankt ark

och famna varann

i unikt ögonblick

att minnas för en stund

 

stilla inte din längtan

möt min kärlek

ack så nära

i försommargryning

 

känna hur ditt leende

åter värmer mitt hjärta

en hel evighet

att smekas i kärlekens oas

genom själens stränder

 

 

andas din kärlek

känna glöden och känslan av dig

låt nattens skuggor

falla över våra heta viskningar

i ekot  att återvända

 

genom dig




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-13 19:14



Bookmark and Share


  aol
underbart skaldat vännen,
2010-06-22

  firefire
underbart skrivet,varje ord som en smekning..den finaste poesin..
2010-06-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert skaldat. =)
2010-06-14

    sunnanvind
Helt fantastisk kärleksdikt!!! Wow!
2010-06-13

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Så fin lyrik. En genklang av Gullbergs dikt (Han kom som en vind) på ett mycket vackert sätt inledningsvis. I en klassisk diktarstil byggs ett helt nytt poem upp.
2010-06-13

  Nikolai Jungsin VIP
vackert, smeksamt målande
mjukt längtande
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP