Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.ardunia.dinstudio.se


TANKLÖSHET


Tankar vandrar
känslor strandar
Du fänglslar
henne Du
älskade
tidvatten

Den poetiska
kärleken
behärskar hon
mer än väl i den
skriftliga natten

men när hon
möter dina ögon
dess tidlöshet

endast kroppens
djupa puls
dess oemotståndliga
tanklöshet




Fri vers av SeXara
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-14 23:33



Bookmark and Share


  Gryft
Mycket fina ord..
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara