Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.ardunia.dinstudio


Som Din Gråt


Inget är så vackert som
din gråt i den krampande
befrielsens sekund
skönheten griper tag
om mig varje gång
i varje tacksam stund





Fri vers av SeXara
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-15 00:08



Bookmark and Share


  peter markurth
kanon
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara