Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vansinniga blåa ögon virvlar jorden


Vansinniga blåa ögon virvlar jordens poesi
ser skyars eld i dina tankar

födda i en dröm
en kyss av minnen vet en saknad,

starkare än döden
vi förenas ju inatt,

gråtande nyans av kärlek
du väntar i mitt hjärta

sanningen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 243 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-06-15 22:43



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Fint Peter
2010-06-20

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fina rader. =)
2010-06-16

  poetryGirl
fin..
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth