Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan det se ut... ibland...


Förvandling

Hon vandrade stum

från rum till rum

där allt var nytt och förändrat

Hennes liv, hennes dag

hennes tro, hennes jag

Allt var nytt, fyllt av hopp. Helt fulländat!

 

Alla drömmar hon närt

allt som varit så kärt

verkar helt tappat greppet om jaget.

Hon kan gå vart hon vill

oron tiger helt still

Jag ser på just när hon släpper taget.

 

Barnen har flyttat ut

en hel era är slut

Hjälp! Det killar i magen av lycka

Maskrosgult  har förbytts

till små trollgulleknytt

Hon har blivit som de. Utan krycka

 

far hon runt i en vind

smeker hastigt en kind

i ett nu får hon tag i en resvän.

Han är vacker som få,

brun och påfågelsblå

och så len att hon blir helt betagen.

 

Så nu flyger de kring

söker just ingenting

bara njuter av lusten att leva.

Tänk att det är så här,

tänk att vingarna bär!

Jag har funnit ett liv i en skreva...

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Sommarnattsljus VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-16 08:06



Bookmark and Share


  Anna*
Ahhh, fin rytm, sköna ordpar, snyggt uppmålat! Applåder
2010-06-18

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert skaldat. =)
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus VIP