Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite om svårigheten att skriva dikter med keliga katter!


Bevingade ord

Bevingade ord
som söker beskriva moln
avbryts av katter




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-16 18:20



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Verkligt fina katt-haikus du skriver!
2010-06-17

  Drömfångare
Katter har en tendens att komma och störa lite nu och då. Söt dikt :)
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten