Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är i platsen





Rymden pulserar
i halsgropen

satelliter rundar
bröstbenet

ljuset söker
sin väg

i en människa




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 469 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-17 10:30



Bookmark and Share


  Elwania
Multi dimensionell verklighet
Just nu lever vi lite med bomull i öronen och bindel för ögonen
vad händer on vi avlägsna detta?
2010-06-18

  Michaela Dutius
Älskar denna dikten och låter de sista orden lysa mig vidare.....
2010-06-18

  Sara Boström
underbar. bokmärker
2010-06-18

    ej medlem längre
Wohow. Vad f*n ska jag säga?
Sitter med hakan nere i backen :O
Riktigt underbart skrivet.
Åh jisses vad jag gillar den här! Vet ärligt talat inte vad jag ska säga.. M-A-G-I :)
2010-06-18

  Per Rydberg
Intensiv text om vår hektiska tillvaro och så hoppet!
2010-06-17

    ej medlem längre
exellente!
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth