Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla i tiden!

Människor möter varandra
stilla och ut i tiden

Tiden var en del av mig
av oss alla

Tusen miljoner själar
samma tankar

I stilla evig tystnad
jag viskar ditt namn




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-17 10:54



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mjuk och skön. =)
2010-06-23

  anits VIP
Ljuvliga rader
2010-06-17

  Karin Rosberg
Skön att läsa.........
2010-06-17

  Suzy med punkterna
Underbart skirt men ack så starkt
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin