Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vändpunkt


lyckan kom farandes i silvervagn

med gryningsljusets första solstrålar

och en lånad drejskiva

det är dags att andas fritt


förverkliga

drömmarna

för det är aldrig för sent


och jag tror att rosévinet kommer

att smaka hallon ikväll




Fri vers av annabelle
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-17 15:52



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Kreativ dikt som andas energi

för mig verkar det som en pånyttfödelse

där alla smaker och lukter känns som nya upplevelser
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle