Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Zootis, den jätterädda mamman, har nu tagit till sig ungar, och familjelyckan är riklig!


Till Zootis

Den rädda mamman
vars familj blivit splittrad
matar nu nya




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 198 gånger
Publicerad 2010-06-17 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten