Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänker njuta

nu är det dags

tänker njuta av

att molnen är tunna

och rosakimrande

jag vet att de svarta grottorna

finns kvar

men jag struntar medvetet i dom

för jag vet att livet aldrig blir

en lugn balansgång

på lagom breda plankor

jag vet att man antingen

ramlar ner

eller trippar euforiskt

på tåspetsarna i piruetter

som på rosa små moln

och därför tänker jag

njuta

och inte låtsas om




Fri vers av annabelle
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-17 21:24



Bookmark and Share


  Tini Tut
Det gör du rätt i.
Kram Tini Tut
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

annabelle
annabelle