Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ömhet

Hallux Valgus vickar inte skojfriskt på tofflan
dansar inte heller balett
medans Halsus Svalgus girigt slukar våfflan
och en å annan halstablett

Storpotäten muckar med den smala långa
i luften hänger säkert en smocka
Dessa har ett namn men det vet ej många
alla dessa fem som trängs i samma socka

så ej heller jag men känner ändå denna ömhet
ett lätt tryck under sulan utan heja klack
att inte kunna gå blir man snart lönnfet
liten verkstad mycket mack




Bunden vers (Rim) av prima donna
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-04 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna