Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Can Can.


en rundgångs halv-indonesisk plattform
av betong flyter fritt mellan hav och liktorn

det tjuter av iris och champange
jag kan inte svära på uttal
av hur vackert detta

halvdöda
är




Fri vers av Skosnöret
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-17 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret