Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Vi smeker tomheten

                                       


                                       Vi smeker varandras tomhet

med drömmar av kärlek

Själva livets källa

börjar flöda igen



Vår vänskaps oas blomstrar

och bär

glädjens frukter

 

Den kalla mörka stängda tomheten

öppnar sej

när vi älskar varandra

och sjunger med änglar





ri




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-17 23:34



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Vilken fin dikt. Skört och vackert. Tack!
2010-06-18

  Tini Tut
Väldigt fint, att smeka tomheten med drömmar av kärlek.
Vackert om kärlek, man blir varm och lycklig.
Kram Tini Tut
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP