Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm inte mig

Glömma dig
hur skulle jag kunna det!
Hur kan man glömma
den ljuvliga morgonen.
Glömma den ljuvliga källan
som springer fram
ur det som väcker till liv.

Vandrar jag bort över ängarna
i Löftenas rike,
finns bilden av dig.
Dig som jag aldrig glömmer
om än tiden varit lång
sedan vi sist såg varandra.

Du som är bilden
av skapelsens krona
stjärnan i himlens diadem.
Sedan dagen vi möttes
har ingen dag farit förbi
utan dig för min inre syn.

Tankarna på dig
håller kärlekens låga
brinnande för evigt.
En kärlek
jag aldrig vill vara utan.

Hur kan jag glömma dig
aldrig in till tidens slut.
Du är för mig en sång
som aldrig saknar ord,
aldrig saknar ljuvliga toner.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-18 15:41



Bookmark and Share


    lory
oh kärlek,oh love, oh amore,oh ljubav,

det enda SANNINGEN!

amen!
2011-12-01

  Junitvillingen
Mycket fin text om en kärlek utan gränser. Applåder!
2010-11-12

  anits VIP
Mycket vackra berörande rader
fint skrivit
2010-06-18
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP