Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon som dumpade 3 kattungar, fullt friska och krya, i en soppåse, knöt till och dumpade i sopnedkastet här i Visby, tack och lov blev de räddade, och söker nu hem!


Bortkastade kattungar

Knuten soppåse
liv som bara kastas bort
ensamma ungar




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-18 19:56



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Att det finns sådana människor - obegripligt -
2010-06-19

  Tini Tut
Blir så jävla arg.
Kram Tini tut.
2010-06-18

  Nina Nightwish VIP
Tänk vad hemskt! Tur att de blev räddade.. Gråter när jag läser..
2010-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten