Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev om någon som försökt ta sitt liv. Den är ej självupplevd


Kärleksplåga

Jag ser spåret.
Inte långt kvar.
Jag springer med andan i halsen.
Tårarna rinner.
Minnena finns kvar.
Sommaren, den första kyssen.
Hösten då det var vi.
Dagen då hon kom.
Den veckan då vi bråkade.
De timmarna av gråt.
Jag förstod ju att du skulle lämna mig.

Nu har jag bestämt mig.
Jag lägger mig ner på det kalla spåret.
Jag känner hur mina ögonlock blir tunga...
Kör över mig nu.

Jag vaknar upp.
Jag hör ingenting.
Känner ingenting.
Men ljuset när jag öppnar ögonen är starkt.
Det luktar sterilt.
Det fräser i min hjärna.
Jag överlevde.
Ännu en gång.
Rehabilitering igen.
Fortsätt överleva.
Jag blundar och ser ditt ansikte igen.




Fri vers av Asfaltsunge
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-18 21:05



Bookmark and Share


  sellout
stark text, den berör
2010-07-12

  Anna*
Stackars flicka! Så desperat att hon verkligen ville dö ... pluttan ... får mig att undra hur det gick för henne sen ... ♥
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Asfaltsunge
Asfaltsunge